Feedback

 

Veelgestelde vragen

 

GoldenListing Inleiding

 

Hoe werkt GoldenListing?

Golden Listing bestaat uit een krachtige plaatselijke zoekmachine die het internet afschuimt op zoek naar profielpagina’s van kleine en middelgrote bedrijven op ongeveer dertig verschillende sites in Nederland. Gelijkaardige profielpagina’s worden aan elkaar gelinkt in clusters. Als je ons de details van jouw bedrijf geeft, laten we jou ze linken aan een of meerdere van die clusters profielpagina’s. Door te vergelijken wat jij ons vertelt met wat wij weten van de sites die jouw bedrijf vermelden, kunnen we gaan aantonen waar die juist of fout zijn. Dat maakt het voor jou gemakkelijker ze te corrigeren. Of je kunt ons vragen dat te doen voor jou door ons Push product te kopen.

Een aantal profielpagina’s komen met ratings en reviews. We geven jou hiervan een eenvoudig overzicht. Als je meer details wil, inclusief al jouw reviews, hoe veel positieve, neutrale en negatieve reviews je hebt gekregen in de afgelopen maanden en als je jouw ratings geanalyseerd per facet wilt zien, schrijf je dan in voor ons Reputation product. We zullen jouw reviews ook heel wat vaker updaten.

 

Wat soort bedrijven help je?

We helpen alle kleine tot middelgrote bedrijven die een echt fysiek adres hebben. Als je geen fysiek adres hebt (je runt bijvoorbeeld een winkel op het internet zonder winkelgevel “van mortel en steen”) of als je jouw fysiek adres niet wil opgeven, kunnen we je niet helpen.

 

Welke sites zullen getoond worden als “ontbrekend”?

We raden welk soort bedrijf je hebt door te kijken op welke sites het momenteel voorkomt. Als je tegenwoordig bijvoorbeeld voorkomt op een site die zich specialiseert in hotels, zullen we je aanraden ook op andere hotelsites te staan. Er zijn enkele sites die alle categorieën bedrijven tonen.

 

Is dit alles echt gratis?

Ja, we maken je dashboard gratis. Op het dashboard staan al jouw plaatselijke vermeldingen en of die juist of foutief zijn of mankeren (“missing”). Het somt ook een deeltje van jouw online reputatie op, dit alles in een handig en eenvoudig rapport. Geef ons jouw email, wanneer je jouw bedrijf toevoegt en we zullen jou een paswoord toesturen waarmee je eender wanneer kunt inloggen om je geüpdatet dashboardreport te zien. Je kunt ons vragen jou dagelijks, wekelijks of maandelijks een update van jouw report te sturen. Als je wil dat wij je vermeldingen corrigeren en updaten, kan je ons Push product kopen. Als je een uitgebreider overzicht wilt van jouw reviews, kan je ons Reputation product kopen. We geven je bovendien een korting op beide producten.

 

Waarom geef je zoveel gratis weg?

Dat is heel simpel. We willen online inhoud verbeteren. Heel wat bedrijvengidsen en branchespecifieke bedrijvengidsen zijn gedateerd en we zouden je graag helpen om hen te helpen. We denken ook dat we best kunnen uitleggen wat we doen door het te doen voor jou. Als je ons gratis product leuk vindt, zal je ook gek zijn op onze betaalproducten.

 

Wat als ik in meerdere branches zit? Heb ik voor elke branche een apart report nodig?

Stuur ons een mail naar info@goldenlisting.nl en we zullen je een account creëren voor meerdere bedrijven. Als je de Push of Reputations products koopt, zal je daarvoor moeten betalen met vermeldingen. Als je twintig of meer vermeldingen hebt, hebben we kortingen.

 

Heb je een programma voor doorverkopers?

Ja! Goldenlisting heeft een heleboel features die aantrekkelijk zijn voor doorverkopers zoals kortingen op grote aantallen (voor twintig of meer vermeldingen), bulk upload, features voor het beheer van jouw klanten en een applicatie (API) die je kunt gebruiken op jouw eigen site of reporting tool. Laat ons iets weten via info@goldenlisting.nl of klik op de feedbackknop voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

Heb je een affiliate of partnerprogramma?

Ja! Goldenlisting heeft zowel een affiliate programma als een widget waarmee je gratis reports kunt maken op jouw eigen site of blog. Laat ons iets weten via info@goldenlisting.nl of klik op de feedbackknop voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

Als ik extra sites heb om toe te voegen aan jouw lijst, waar kan ik dat dan doen?

Klik op de feedbackknop en laat het ons weten of stuur het naar info@goldenlisting.nl.

 

Ik ben de uitgever van een site en ik zou graag op GoldenListing staan

Als jouw site bedrijven toont met een fysiek adres, super! Dan willen we graag van jou horen. Klik op de feedbackknop en laat ons iets weten of stuur een mail naar info@goldenlisting.nl.

 

Reputation product

Wat is het Reputation product?

Het Reputation product brengt al jouw reviews samen op één centrale plaats. In plaats van te springen van site naar site, kan je al de feedback van de gebruikers zien op één pagina. Het Reputation product geeft weer:

  • Hoeveel reviews van jouw bedrijf je kunt vinden op elke site
  • Welke reviews van welke site positief of negatief zijn
  • Hoeveel positieve, neutrale en negatieve reviews je van maand tot maand krijgt
  • Wat de gebruikers denken over de verschillende delen van jouw bedrijf

 

Hoe vaak krijg ik een update?

De reports worden zo snel geüpdatet als de sites toelaten. Momenteel is dat dagelijks.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt op de site betalen met je kredietkaart of met PayPal.

 

Hoe lang mag ik het report houden?

The Reputation product is een jaar geldig.

 

Push product

 

Wat is het Push product?

Het Push product houdt in dat we de sites in jouw report updaten in jouw naam. Als jouw profielpagina mankeert op een site, voegen we die eraan toe. Als een site onjuiste informatie bevat over jouw bedrijf, corrigeren we die. We updaten alle sites waarop bedrijfseigenaars hun sites gratis mogen updaten. Er kunnen sites zijn die we niet gemakkelijk kunnen updaten, maar die we toch vermelden op je report.

 

Welke sites worden geüpdatet door het Push product?

We kunnen de volgende sites updaten: Algemeen: YelloYello, Zoekned, AlleBedrijvenIn, Bedrijventoets, deTelefoongids.nl, Google Places, Zoekned, Zoeken.nl, Brownbook.com, Cylex Bedrijvengids, Hotfrog.nl, TomTom Places, Kellysearch.nl, Qype.nl, Youropi, Yelp, Tupalo en Foursquare. Let erop dat niet alle sites relevant zijn voor jouw bedrijf.

 

Welke sites updatet het Push product niet, maar worden toch getoond in het aanwezigheidsoverzicht?

Volgende sites die we momenteel niet kunnen updaten kunnen op jouw overzicht staan: Booking.com, Expedia.nl, Hotels.nl, Venere, WeekendjeWeg, justeat.nl, thuisbezorgd.nl, tripadvisor.nl, Biedplaats.nl, Werkspot.nl, Wonen.nl en Woonwebsite.nl.

 

Ik heb al een profielpagina op enkele van die sites. Kun je die updaten voor mij?

Als je de gegevens hebt om in te loggen, kun je die ons geven wanneer je het product koopt. Als je dat niet doet of die gegevens niet hebt, zullen we toch proberen de profielpagina te updaten.

 

Hoe lang houdt het Push product mijn profielpagina’s up-to-date?

De termijn van het product bedraagt een jaar. Gedurende die periode houden we jouw profielpagina gratis up-to-date.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt op de site betalen met je kredietkaart of via PayPal.

 

Zullen de sites me opbellen?

Sommige sites zullen je opbellen om te verifiëren of de informatie die we in jouw naam hebben gegeven klopt of om te vragen of je jouw aanwezigheid op de site wil vergroten met een betaalproduct. Andere sites kunnen dat op een andere manier verifiëren, bijvoorbeeld met een postkaartje.

 

Welke informatie wordt er verspreid?

We geven naam, adres (straatnaam, huisnummer, postcode en stad), telefoonnummer en je website door aan de sites.

 

Wat gebeurt er als ik verhuis of andere gegevens verander?

Het Push product is voor een jaar. Als je ons laat weten welke informatie we moeten updaten, doen we dat een jaar lang gratis.

 

Hoe snel worden de sites geüpdatet?

De sites worden normaal geüpdatet in een paar dagen. Sommige sites doen er een week of twee over. Je kunt de vooruitgang opvolgen op je presence overzicht.

 

Kan ik de sites in mijn presence report (aanwezigheidsoverzicht) wijzigen?

Ja. Als je wil dat we sites verwijderen van jouw report, laat het ons dan weten via de feedbackknop of stuur een email aan info@goldenlisting.nl.