Feedback

GoldenListing Inleiding

 

Hoe werkt GoldenListing?

Golden Listing bestaat uit een krachtige plaatselijke zoekmachine die het internet afschuimt op zoek naar profielpagina’s van kleine en middelgrote bedrijven op ongeveer dertig verschillende sites in Nederland. Gelijkaardige profielpagina’s worden aan elkaar gelinkt in clusters. Als je ons de details van jouw bedrijf geeft, laten we jou ze linken aan een of meerdere van die clusters profielpagina’s. Door te vergelijken wat jij ons vertelt met wat wij weten van de sites die jouw bedrijf vermelden, kunnen we gaan aantonen waar die juist of fout zijn. Dat maakt het voor jou gemakkelijker ze te corrigeren. Of je kunt ons vragen dat te doen voor jou door ons Push product te kopen.

Een aantal profielpagina’s komen met ratings en reviews. We geven jou hiervan een eenvoudig overzicht. Als je meer details wil, inclusief al jouw reviews, hoe veel positieve, neutrale en negatieve reviews je hebt gekregen in de afgelopen maanden en als je jouw ratings geanalyseerd per facet wilt zien, schrijf je dan in voor ons Reputation product. We zullen jouw reviews ook heel wat vaker updaten.

 

Wat soort bedrijven help je?

We helpen alle kleine tot middelgrote bedrijven die een echt fysiek adres hebben. Als je geen fysiek adres hebt (je runt bijvoorbeeld een winkel op het internet zonder winkelgevel “van mortel en steen”) of als je jouw fysiek adres niet wil opgeven, kunnen we je niet helpen.

 

Welke sites zullen getoond worden als “ontbrekend”?

We raden welk soort bedrijf je hebt door te kijken op welke sites het momenteel voorkomt. Als je tegenwoordig bijvoorbeeld voorkomt op een site die zich specialiseert in hotels, zullen we je aanraden ook op andere hotelsites te staan. Er zijn enkele sites die alle categorieën bedrijven tonen.

 

Is dit alles echt gratis?

Ja, we maken je dashboard gratis. Op het dashboard staan al jouw plaatselijke vermeldingen en of die juist of foutief zijn of mankeren (“missing”). Het somt ook een deeltje van jouw online reputatie op, dit alles in een handig en eenvoudig rapport. Geef ons jouw email, wanneer je jouw bedrijf toevoegt en we zullen je een wachtwoord toesturen waarmee je eender wanneer kunt inloggen om je geüpdatet dashboardreport te zien. Je kunt ons vragen je dagelijks, wekelijks of maandelijks een update van jouw report te sturen. Als je wil dat wij je vermeldingen corrigeren en updaten, kan je ons Push product kopen. Als je een uitgebreider overzicht wilt van jouw reviews, kan je ons Reputation product kopen. We geven je bovendien een korting op beide producten.